kolmapäev, mai 23, 2018

Sõnumid Maarjamõisast (facebookist copytud)

1. sõnum Maarjamõisast, Mul on omaette palat A - kopruses. Isegi isiklikule abistajale on voodi. Viive jääb homme pärast oppi ööseks mu juurde, kui koju ei saa. Mul telekas, ei ole prügikasti :) Suhtumine hästi sõbralik. Tänased protseduurid - südamefilm + vereproov tehtud. Ootan arstitädi, dr Peetsalu veel. Igavlen. Ja igavlus nakkab ka Viivele... Varsti läheks jalutama.,.


 2. sõnum Maarjamõisast. Jalutatud. Kohvitatud. Kontrollitud, kas auto parklas alles ja egas trahvi ei ole... Oli küll! Väike trahv - see tunne oli mul hommikust saadik, et juhtub see, mis ei peaks juhtuma... Lihtsalt ei olnud vabu kohti mitte kuskil haigla lähiümbruses, tiirutasime päris kaua parklades. Teadsin, et parkimiskaart on teises autos, seepärast ei tahtnudki eriti kasutada invakohta... Mitme halva juhuse kokkusattumus




  



3. sõnum Maarjamõisast. Nägin dr Peetsalu ja narkoosiarsti. Hästi meeldiv. Mul on väga väike kõht - sellest tingitud võib olla pisut raskendatud, kuid hullu ka pole. Mu näitajad on head. Ja kui kõik hästi sujub, võin reedel ehk koju saada, kuid seda saab öelda pärast opi - selge see.
Doktor ära minnes küsis, kuidas mulle mu pesa meeldib

Kommentaare ei ole: