kolmapäev, september 26, 2018

Avatud Lava eelinfo


Põhja- ja Baltimaade professionaalsete psühhodramaatikute ühendus Nordic Board korraldab traditsioonilise Avatud Lava 2018.

Avatud Lava kujutab endast psühhodraamat ja J. L. Moreno filosoofial põhinevaid tegevuslikke arendusmeetodeid tutvustavat õhtut. Psühhodraama põhieesmärgiks on suurendada inimeste spontaansust (võimet toime tulla uudsete olukordadega ja leida uudseid kohaseid reageerimisviise harjumuspärastes oludes). See aitab elada mitmekülgsemat ja õnnelikumat elu. Avatud laval on võimalik uurida oma unistusi, soove, fantaasiaid, muresid ja leida uut energiat nendega tegelemiseks.
2018.a. Avatud Lava põhiteemaks on muutumine ja teisenemine.




HÄIRIVALT ÕNNELIK

Kui 51 aastat tagasi sündis siia ilma üks raske puudega laps, soovitasid arstid vanematel ta ära anda, kuna “ta hakkab ühiskonda häirima”. Ühiskond on paljuski veel täna samal seisukohal. Kuna me mõlemad oleme isiklikult sellega kokku puutunud, siis tahame oma tegevusega pakkuda võimalust aidata ümber korraldada arusaamasid ja hoiakuid. Nii ka jätkuvalt sel aastal Avatud Lava üritusel.
Oma töötoas saab koos meiega uurida selliseid küsimusi, nagu: Mida on vaja, et õnnelik olla ? Kas erivajadus on selleks absoluutne takistus – või on õnnelik/õnnetu olemine hoopis ise erivajadus ? Kas on julgust või on kellegi luba vaja, et õnnelik olla ?
Ootame kõiki huvilisi!



Toimumiskoht: täpsustub

Aeg: 11.10.2018 kell 18.00 – 21.00

Läbiviijad: Maarja Kaplinski GL (rahvusvaheline tase Group Leader of Pcychodrama Group) ja Tiia Järvpõld assistent (rahvusvaheline tase Assistant of Psychodrama Group)




Kommentaare ei ole: