kolmapäev, august 14, 2019

13 aastasele MTÜ TM Loovusele töine sünnipäevakink

 Käisin täna Pokal. Sotsiaalkeskuses. Arutasime Karmeni ja Deliaga, kuidas isikliku abistaja teenusega paremini edasi minna - püüdsin lihtsalt jagada oma kogemusi. Loodan, et neist on kasu. Õnneks Kastre vald ei alusta nullist, peab lihtsalt teenust edasi muutma paremaks.
Siis arutasime, mida head mina veel saaksin teha valla inimestele... Mõtteid mitmeid. Loomulikult keegi ei tea, kuidas neid ideid vastu võetakse, kuid loodan, et mingi algus on see kõikidele, mis viib jälle uutele väljakutsedele.
Kordan veelkord, et elus ei ole juhuseid.  Juhused viivadki elu edasi. Minu meelest.
Täna 13 aastat tagasi sai ametliku elu MTÜ, nimega LEEPÜ . Nimi sai muudetud - MTÜ TM Loovuseks -  kolm aastat tagasi... 13 aasta eest olnud pidu mäletan mina vist elu lõpuni... Ega me ei teadnud ka siis, kuidas minema hakkab või ei hakka... Arvan täna, et TM Loovusel läheb täitsa edukalt, kuigi tasapisi. Tegeleme ju asjadega, mis südamel ja teeme neid südamega.
Palju õnne jaksu meile 💖 Ikka ligipääs elule olgu ja tulgu aina juurde!!!

Seda ka, et mina ei olnud veel näinud mitte kuskil nii lillelist kaldteed!!! Ma ei saanud mitte kuidagi pildita  sotsiaalkeskusest ära tulla just lillelise kaldtee pärast...  Meelitasin Karmeni ja Delia pildile 😉
Sedagi veel, et mul on siiski taas tunne, et mu kõne on okei. 

Kommentaare ei ole: