teisipäev, aprill 28, 2020

7 minutiline kiir - mäkerdise tulp ehk kunstnikke väljakutse

 See on siis eilne kiiresti  maalitud tulp. Tahtsin õpetada, kuidas teha tulbi. Tundsin end hetkeks nagu  onu Raivo, kes alustas joonistust x - kohas... Alustasin ka tulbiõiest. Akrüülvärvidega. Spontaanselt. Umbes tõesti 7 minutiga. Minu meelest ongi hea kunstitöö spontaanne.

Videoga läheb natuke veel aega. Video ei taha kuidagi saadetud saada. Jonnib meiega 😁 Tegelikult mul oleks vaja isikliku video tegijatki, kelle käest video tegemine lendaks. Ma ei soovi oma abistajatele ühtki paha sõna öelda, kuid kui tuleb uute abistajatega uuesti ja uuesti otsast peale hakata õpetama ja kui ma isegi ei oska nii hästi - siis... KUIGI mitmed tüdrukud on nii mõndagi, video tegemiseski minuga olles. Ka see on omamoodi tore.

Soovin osaleda Mouth and Foot Challenge - Suu ja jalgade väljakutses. See on mõeldud VDMF pakkuda kodustele praeguse tervise - koroona kriisi ajal. Pakume kodustele inimestele mitmeid tegevusi, mille eesmärk on oma tööd lõbustada ja neile nähtavust pakkuda. See on Hispaania kirjastaja algatatud rahvusvaheline tegevus. Kuna  Eestis on ka Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnike Ülemaailmne Ühing, siis on minul lahe tunne osavõtta.  Seda tegevust   ja  väljakutset tutvustakse erinevatest riikidest, kus me viibime. https://www.youtube.com/watch?v=knuXRXHqMYM&feature=emb_logo  
Mina saan ürituses niimoodi. See lõpeb 30. aprillil. KUID JOONISTAMINE  JA MAALIMINE  KESTAVAD EDASI.
Mina olen vist liigagi nähtaval 😉 Vähemasti pooles Eestis...

Nii, kallid blogi lugejad, joonistage ka 7 minutiga  tulp,   aga ehk proovite suu või jalaga, kas  või ninaga joonistada või siiski käe abil - teil saab olema vähemasti lõbus! Kirjutage mulle , kuidas oli tunne ja saatke oma töö mullegi.😉  Vaatame, kui palju on   julgeid! Teeme meie omi pisikesi väljakutseid!




Kommentaare ei ole: