esmaspäev, jaanuar 20, 2020

Tänud

Soovin nüüd tänada neid inimesi, kes 2019 detsembri alguses Helpificu annetustalgudel mulle annetasid/mind toetasid! See summa, mis kokku tuli ei ole kuigi suur (80 raha) ,  kuid piisav, et kasutada paarkümmend tundi isikliku abistaja teenust justnimelt teenuse edendamiseks. Seda ju lubasin minule tulnud ootamatult annetustalgude raames, et kasutan saadavalt raha  kuldvõtmekese  ehk isikliku abistaja teenuse edendamiseks ja julgustada teisigi elama omaenda väärtuslikku elu. 
Ma ei tea küll annetajate nimesid, kuid loodan, et keegi leiab mu tänud siit mu blogis üles või tajuvad unisversumi kaudu. 💓

 Mõtlen ikka veel, et minu kaasamine Helpificu poolt annetustalgudele tuli tõepoolest mulle üllatusena ja ootamatult.  Vastasin lihtsalt meeleldi mõnele küsimusele mõeldes, et sedasi aitan ja toetan teisi, kellele on ehk rohkem raha vaja teenuste toetamiseks ja kättesaamiseks. Seda enam on mul rõõm, et mind pandi tähele. 

Praegu on mõte, et TM Loovus peaks miskit head ka tegema. Ja mitte jõuluajal. Sest jõuluajal alati  upputakse heategevuste soovidega üle. Minu meelest. Ühelt poolt on loomulikult hea, teisalt... Miks ei võiks teha head ka näiteks 20. jaanuaril ja igal teisel tavalisel imelisel päeval!! Mul südames ka Kuldvõtmekese fondki jätkuvalt. 
Aga see on taas pikem lõpmatu teema. Järgmisteks kordadeks...

Kommentaare ei ole: