kolmapäev, september 19, 2007

Ohoo, piinlik... aga loodan, et telgis magamine lõpeb...

Öösel oli tunne, et magan telgis - vihm sada kilekatusele. Mõtlesin just, millal hakkab lagi vett läbi laskma. Hirm oli. Õnneks maja saab siiski lähiajal katuse. Sest joodikutest töömehed on töölt lahti lastud... Mitte et mul oleks töötute meeste pärast hea meel, kuid see oli nende valik ikkagi mitte tööd teha. Aga loodetavasti uputus toas ei ole oodata!
Sellist saatust oligi mu "lemmik" remondimehele ennustada, sest ta ei olegi kunagi ühes kohas kaua töötanud. Esimese palgapäevani... Noormees. Kahju.

Ja jällegi pean taaskord tõdema, et alkoholist sõltuvus on üks kõige hullem asi maamunal.

Papa linnas. Ajab dokumenti asja. Passi kehtivus lõpeb. Nohjah, oleks tore... Ta oli mitu päeva õhinal, et läheb linna - justkui väike laps. Mõistan teda. Aga ma ei saa aru, kuidas tal piin lik pole oma esimesele ID-le panna pilt õluse näoga... :( Niipaljugi ta ei suutnud hommikupoolikul, et mitte juua... :( Täitsa lõpp! Ta vist otsustas ID teha. Küsis kogunisti minu ID lähemalt vaatamiseks. Ennem pole ta nii süvenenud asjasse...
Mul on kurb.
Mul on kahju.
Mul on ka piinlik. Tean küll, et isa valikud ei ole minu probleemid. Olen siiski ta tütar. Olen jõuetu ikkagi tema heaks midagigi ära teha. Tean, et papa on minu üle uhke. Kuid miks tema ei mõista, et vahetevahel on mul tema pärast valus... piinlik... Ja küsimus tekib, kas puude toetus on mõnikord, arvan sageli üsna, on joomise ehk inimese hävitamise toetus... See on ju jube.

Alkoholiprobleem on palju laiem. Müügi keelamine on osa lahendust...

2 kommentaari:

dialoogid ütles ...

Hei! Aga kas on natukenegi paremaks läinud sellest, et selline alkoholimüügi keeld või reklaami näitamise keeld kehtestatud on?

Tiia ütles ...

Ohoo, mina küll ei saa aru, et paremaks on läinud... Alkoholi on ikka kõikjal... liig palju...