reede, september 21, 2007

Mina siin:)

Mul on internetiga mingi kamm e. internetipuue:) Hommikul helistasime papaga Elioni. Pärast helistati tagasi. Taheti, et olgu arvuti taga, aga mina olin juba Vana-Kastre bussipeatuses - nii et, mul pole õrna aimugi, millal kenad poisid mulle jälle helistavad, ja millal kodus netipuudest lahti saan.

Täna tegin TEMBU - elus esimest korda. Võtke või jätke, aga esimest korda elus ostsin täitsa tutikad tibilikud saapad. Ja nii ONGI. Olen muidu ostnud kaltsupoodidest, või on mulle mõned sakste vanad antud. Või siis on keegi teine mulle uued ostnud. Täna võtsin kätte ja ostsin ABC Kingast ära. Ehk võiks punastada - et nii vanaks elanud, ja niisugune jutt. Aga-aga - ma olen igatahes happy.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Waw! See ju tore! Loodetavasti saapadmugavad ka ja teenindusega probleeme polnud.

Tiia ütles ...

Jah, müüjanna oli hästi naeratav, ja täna kummalisel kombel naeratasid Zeppelinis üldse kõik:) Naersime Erikaga, et mine tea, äkki on neil kõigil palka tõstetud:P