esmaspäev, november 12, 2007

Bussipeatusele vihane modell või... siiski motell...

Nüüd ma ei teagi, keda hammustada... Kes pani kunagi Vana -Kastre teele bussipeatusesildi, mis exitab inimesi. Nimelt, selles bussipeatuses, mis jääb Vana - Kastre päris bussipeatuse Räpina maanteel, ja Kaagvere vahele ning mille nimi on samuti Vana - Kastre, pole mina küll näinud iialgi ühtegi bussisõitjat. Aga nüüd on paari nädala joolsul juhtunud, et mu abistajad on jäänud just sinna seisma ja näevad, kuidas maanteel buss neist mööda sõidab. See petlik bussipeatus on õigest peatusest umbes 350 m kaugemal. Jääb vana maanteele.
Loomulikult olen öelnud, et minge maanteele välja. Kuid see nõme on justkui maanteel.
Minu viga, et unustan öelda, et ärge jääge eikellegi bussipeatusesse, sest mul polegi meeles, et üks bussipeatusepost on vahepeal veel.
Helena jäi sedasi bussist maha esimesel korral, kui mu juurest läks. Sai häälega linna.
Täna seikles Jäppe õnnetult 2 tundi pimedas ja külmas eksides Kaagvere ligidal. Mu süda valutas ka. Tal sai mobiiliaku ka tühjaks. Saatis sõnumi, kas on õiges kohas. Tahtsin otsekohe vastata: mitte ei ole, et mine edasi... Kuid jah, aku ...
Õnneks leidis Jäppe minu juurde tagasi tee.
Oli külmunud ja närvis, hirmul.
Kujutage, võõras pime lumesajune metsa koht !!! Päris jube !!!
Ma sain Pille kaudu talle Krissu ja Ilmari autoga järele. Mõistsin, et täna Jäppele 22.30-ne buss ei ole kõige parem variant enam koju minemiseks. Harva, kui palun kedagi autoga appi. Kuid täna oli küll palumise aeg.
Loodan, et Jäppe haigeks ei jää. Andsin küll talle kuuma teed ja kuivad sokid...
Jah, mul meenub nüüd, kuidas linnarahvas hädaldab, kui nähakse bussisaba... Joostakse kaebama. Aga maakohas on asi tuhat korda hullem ja talveajal eriti. Maal ei ole tänavavalgusteid ega lähima 30 minuti jooksul veel mitu bussi tulemas...

Nüüd küsin küll kellegilt, miks on olemas eksitav bussipeatus, mida keegi ei kasuta. Ma ei tea veel, kas vallalt või co-bussilt...

Olen tõesõna pahane.

Papa arvab, et see bussipeatus on igivanast ajast. Võib - olla.


Mind joonistati täna elus esimest korda :) Jäppe joonistas visandeid õpetades mind niiviisi :) Uskuge, modelli amet ei ole üldse kerge! EI ole kerge paigal, liigutamatult olla. Mul oli juba piin üle 3 minuti paigal olla :P

Tegelikult peaksin motelli ehitama bussipeatuse lähedale, siis saaks ootaja turvaliselt jäädagi bussi ootama...
Hea oli üle pika - pika aja Krissut näha ja mõned sõnad jutu ajada!
Aitäh teile, et appi tulite, Krissu ja Ilmar!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ära arva,m et ma nyyd virisen su grammatika yle, aga tõesõna, mind see seekord exitas:D... mõtlesin et tuleb juttu bussipeatusest ja motellist( ööbimiskohast) aga tuli hoopis bussipeatus ja modell:D

Aga, igatahes tore, kui sind joonistati;)

Tiia ütles ...

SRY :) Parandasin.

Teised ei näegi lohakuse viga :P

Anonüümne ütles ...

teised on selleks piisavalt viisakad;), mina väike mats teen seda...

Tiia ütles ...

MIKS nii arvad :)

Muide, on inimesi, kes tunnevad mind läbi ja lõhki, ja kes ütlevad, kui olen närvis, siis teengi lohakusvigu ja soovitavad kõigepealt rahuneda :)

Täpselt nii ongi - olen jälginud end kõrvalt...

Ja ise olen tähelepanud, et ka purjus inimene teeb rumalaid kirjavigu... Eriti MSN-is ilmneb see...

Maarja ütles ...

Hea alkomeeter siis ju:P

Edu kunstiõpingutes ja modellikarjääris:)

Maarja ütles ...

Ja MOTELLI teeme ära:)

Tiia ütles ...

On hea alkomeeter :)

Motelli teeme ära kas või 10 aasta pärast :);)

Modellikarjääri asemel valiksin pigem kunstnikuameti - ei pea paigal kükitama :p

Maarja ütles ...

Aga mix mitte MÕLEMAD:P - eriti kui see õpingute juurde käib;)

Tiia ütles ...

Kindlasti pean õppima, kuidas modelli liigutamatuks sundima ja kogema, mida ta sealjuures tunneb...