kolmapäev, november 14, 2007

Ma ei olegi lootusetu ;)

Siin on mu elu hetkel PARIM musta söepliiatsi joonistus. Joonistusel on minu Merli. Ühelt pildilt, mille saatis tüdruku esimene õpetaja aastaid tagasi, joonistasin. Jäppe andis mulle täna esimesed triibulised - mitte nii, et "kõik ongi väga hea või tee - tee, oskad küll" :D Noojah, siis Jäppe panigi pilti ette - joonista. Hästi julgelt :)
Mul kukkus süda saapasäärte!!!
Esimene mõte oli: ega niikuinii midagi paberile ei tule...

Nüüd on mul hästi hea tunne :)
Vanaisa (papa) vaatas ja vaatas ning teatas: "Juustevärv ei ole õige" :) Tõsi, mustad juuksed pole tütrel tõesti (vähemasti pildil).
Usun, et parematest parimad joonistused ja maalid on mul veel ees... Tänane Merli joonistus pani mind USKUMA, et ma polegi nii lootusetu. Vahepeal on ikka mulle tundunud kõik lootusetu... Eriti ninade joonistamised...
Loomulikult saan sedagi joonistust veelgi paremaks joonistada :)

Täna esimesel kunsti - erakoolipäeval sain taaskord aru, et õnnelik rõõm on olemas :)

5 kommentaari:

Maarja ütles ...

Ei olegi ju nii, et jäta näod rahule:) Jäppe paistab hea õpetaja olevat.

Maarja ütles ...

Jäppe ja Tiia era-kunstikool:)

Tiia ütles ...

Justnimelt, ää anna alla enne õiget aega :)
Lihtsalt natu anatoomia õppimist ja juhendamist vaja :) Mul siin põrandal suur anatoomia õpik (vene keeles muideks, õnneks on teksti minimaalselt :) ), mida pean kindlasti läbi töötama st joonistama, joonistama luukeresid ka :)

Saingi eratunnid - ok, erakooli - mida soovisin kolm - neli kuud või veel kauemgi :)

Juhuseid pole olemas!

Maarja ütles ...

EIII OLE !

Tiia ütles ...

:)