neljapäev, november 08, 2007

Veel üks lugu ja palumine

Virumaa Teataja http://www.virumaateataja.ee/081107/esileht/uudised/15042183.php´

:)

Ja palun, ärge soovige jõulukaartide raha kanta minu arvelduskontole! Minuni on jõudnud mõnedelt naistelt, kes on saanud kaardid ja kellele on kaardid ka väga meeldinud, et kannavad 100 krooni mulle toetades nii mind.
Esiteks, on 99 krooni jõulukaartide eest tasumine, mis on vabatahtlik. Ostukohutuslikkust ei ole.
Teiseks, kaartide eest maksmine EI ole annetus ega heategevus.
Kolmandaks, mul on leping Suu ja Jalaga Maalijate Ülemaailmse Ühinguga, kes maksab mulle igakuiselt stipendiumit, mis tuleb kampaaniarahast.

Toon näide. Väga lihtsa näide.
Me poes maksame kassapidajale oma ostu eest. Me ei küsi ju kassapidajalt ta konto numbrit, et maksta oma ostu eest otse talle. Kujutage nüüd ette, mis juhtuks, kui kassapidaja nõustuks... Ragne, palun sind, kommi nüüd :)

Teine asi on kingistustega :) aga need ise rida :) Aitäh kõikidele, kes on teinud mulle rõõmu sõnadega ja kui ka üllatuste eest :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kui kassapidaja nõustuks, siis oleks krahh:D... kauplused läheks püõhja ja poode enam ei oleks. Seega kõik otjad tegelikult maxavad kaudselt kassapidajatele ka, st tänu ostjatele saavad ju kassapidajad palka ja kui ettevõttes on ette nähtud, siis mida rohkem on ostetud poest, seda suurem on tulemustasu.

Ni on ka sinuga, Tiia, inimesed ostavad VABATAHTLIKULT kaarte ( poes käime ka vabatahtlikult) , see tulu läheb SJK-le ja selle Ülemaailmse ühenduse kaudu saab Tiia oma stipi... tunnistan, ka mina lisan oma annuse Tiia ja teiste kunstnike stippi ja palka, ostes hea meelega neid kaarte:)

Tiia ütles ...

:)