neljapäev, detsember 15, 2011

Allkirjastatud ammune unistus

Käisime täna LEEPÜ juhatusega, mina ja Erika, Mäksa vallamajas ning allkirjastasime koos Mäksa Vallavalitsusega lepingu, et (esialgu minu) IAT osutab algaval aastal MTÜ LEEPÜ. Nüüd on kogu teenuse minu endale LEEPÜ käes :)
Viimaks ometi.
Siiani oli kuidagi lõhestatud. Viimane aasta on olnud MTÜ-lt töövõtulepingud, mis tagavad töövõtjale sotsiaalsed hüved... Muidugi see süsteem on küll mulle rahaliselt lisakoormus. Annetan ju iseenda IAT-le märkimisväärse summa iga kuu. Nagu Muhv, kes kirjutas endale kirju :D
Kuid tööandjana soovin isiklike abistajatele turvalisi töötingimusi igaks juhtumiks.
Ausalt öeldes, MTA peab ootama iga kuu mõne nädala maksude laekumist. Arvan, et see on väike probleem...

Usun, et vald on andnud ja annab parima. Just rahaliselt mõttes. Kuigi jah, minu meelest ei olda aru saatud vist, et isiklik abistaja on palgatööline. Usun, et selles küsimuseski saab selguse. Oleks tobe olla siinkohal lõputult noriv. Isegi ministeeriumil ei ole veel lõpuni selge, kes on isiklik abistaja... Seal teadakse hästi, et palgatööline, kuid muu on segane. Minu vallal on vastupidi pisut ning see on paremgi.
Oma raha lugemine ja arvutamine on tähtis igalpool.
Nii vallas
kui minul endal.

Loodan südamest, et see tänane samm allkirjastada ammune unistus aitab tuleval aastal ja kaugemas tulevikus kaasa (vähemasti minu, kuid miks mitte palju laiemale) IAT-le arengule ja levimisele. Kuid samuti LEEPÜ arengule.

Kommentaare ei ole: