neljapäev, detsember 01, 2011

DETSEMBRIT HEAD

ja aasta viimast kuud. :)

Tänase õhtuks tean, et tuleb sebimisrohke kuu. Lisaks kalender - märkmiku täidumisele, arvutasin IAT tunde, kas ikka jätkub tunde... Kui nüüd tuleks mõni üritus või käik veel juurde, siis tuleks nuputama hakata, kuhu minna - kuhu mitte...
Momendil on mul 125 -/+ 5 IAT tundi. Rohkem ei ole hetkel lihtsalt võimalik...

Kuigi mul pole veel absoluutselt jõuluootuse meeleolu, vähemasti hetkel, siis ma ei otsinud täna ühtegi jõuluehetki välja. Mitu - mitu aastat olen seda just 1. detsembril. Kuid jah, nüüd lükub ei - tea - kunaseks... Või olen vanaks jäänud :P Tegelikult on ilmgi ebamäärane... Ehk seegi mõjutab jõulutunnet...
Ja ma ei igatse ka lumehangesid ega -20 külma...
Ma ei teagi, mida igatsen.
Kuid usun, et aasta lõpeb hästi. Igatsusedki tulevad mu sisse tagasi. Ma ei sooviks, et jääks pikaks ajaks mu sisse rõõmutu ükskõiksus. :)

Kommentaare ei ole: