laupäev, jaanuar 26, 2013

Need toredad bussijuhid

Sai täna linnas käia. Sõidetud Tartus paari tunni jooksul kolme bussiga, nr 20, nr 7 ja nr 6-ga. Oli lihtsalt vaja kiiresti edasi - tagasi liikuda. Taaskord tõden, et meie linna bussijuhid on äärmiselt meeldivad ja abivalmid. Tõesti on :) Sõidan küll praegu bussidega vähem, sest mul on olnud poolaastat lihtsalt auto võimalusi rohkem. Aga igakord, kui nüüdki bussidega sõidan, saan hea kogemuse juurde. Täna isegi üks bussijuht kuulas rahulikult mind, kuhuni sõidan. Diana tõlkimist ei olnudki vaja... Mul on isegi kahju, et juhid ei saanud mind Dianaga rohkem aidata, kui lasid bussid madalamale ja jooksid appi, kuid me olime juba sees või väljas. Ütlesime aitäh ja naeratasime juhtidele. Ja ikka sain naeratusi vastu.

Ikka ja jälle meenub mulle just siis mõni mõru arvamus, et Tartu bussijuhid on nii ja naa. Huvitav küll, miks minul on pea alati meeldivad kogemused... Kas sellepärast, et ma ei oska viriseda, kui kehv ikka kõik on või ma poen juhtidele naeratustega või milles asi, et mul ei ole olnud väga palju halbu bussijuhte... Või on see, et inimene on harjunud nägema halba ja - tõmbabki  halba ligi. Hea tõmbab head ligi :)
Kuidas iganes on,
kuid mina tänan häid bussijuhte!

Isegi Kaagvere bussijuht tuli Tartus bussi keskele küsima, kas teeb Kaagveres keskelt uksed lahti. Esmakordselt elus. Võib -olla oli uus juht liinil, kuid  ikka hästi hooliv. Vanad juhid Tartu - Kaagvere liinil teavad juba mind...

Kommentaare ei ole: