teisipäev, jaanuar 29, 2013

7 aastat tänaseks

bloginud :) :) :)


Mina ise ei uskunud aastaid tagasi, et kirjutan avalikult ühes kohas nii kaua - kaua... Momendil, kuskilt sügisest 2012 on loetavus järsult suurenenud. Loomulikult mulle on see vaid rõõm. Mõtlen küll vahetevahel, mis mu blogis loetavat on, et paarsada head inimest umbes loevat minu igat postitust...

Kindlasti jätan kirjutamata üle poolte asjadest ja juhtumidest, mis tegelikult minu elus on :) Midagi  peab jääma ka muudeks kirjutisteks. Nt raamatu jaoks ;)

Eks siis, kui ma ühel heal päeval avastan, et minu Tiiatibu blogi loeb 0 inimest, jätan blogimise järele :P :) Päriselt!!!

Mõtlen sedagi, et vähemalt oma blogiga kolima vist ei hakka - muidu on mind jälle raske üles leida teiselt aadressilt ning üleüldse on veidi keeruline see oleks - olnud leht minu väikesele peakesele... :) Sedagi omaks saanud blogi saan muuta ja paremaks teha.

Aitäh Mari - Leen, kes sa omal palusid ja käskisid mul blogi teha!

Siis ma ei uskunud, et see muudab mu elugi...

 

Kommentaare ei ole: