pühapäev, jaanuar 20, 2013

See on hea ju

Tänane pühapäev oli natukene erilisem. Tean, et see võib tunduda kummaline, mis siin erilist on... Käisin lihtsalt niisama jalutamas Kaagvere teel ja metsa vahel. Vist  nägime ka orava jälgigi :) Oli mõnus talveilm, pisut näppitas külm, kuid see kõik oli päris mõnus. Kui vähe saata õue, siis on vahel lihtsalt õnnetunne. :)  On ju hea vahetevahel aeg maha võtta ja lihtsalt olla!Veelgi enam - kui olla oma inimestega pühapäev :)

Ja veel. Ma saan oma  maalimisühingu ajakirja "VDMFK information. Association of mouth and foot painting artsists worldwide", mille detsembri 2012 numbris on Eesti ilusti olemas. Mella ja minugi näol. Minul on küll hea tunne, et olen/oleme väikese pannuse andnud, et Eesti on siingi kaardil... Kuigi mina ise usun, et mul on arengu ruumi veel küllaga. Ma ei ole iseendaga sugugi rahul. Kuigi teen aktiivselt näitusi jne. Ajakirjas mainiti Paldiski, Adamsoni Majamuuseiumi näitust.
Soovingi siinkohal tänada kõiki inimesi, kes on aidanud mul näitusi teha ja ka näituste vaatajaid :) Ilma teieta mina ei oleks see, keda tähelepannakse aktiivse kunstnikuna :) 

Kommentaare ei ole: