neljapäev, jaanuar 03, 2013

Heateost kuni… maalimiseni ikka

Hea oli kuulda raadiost, et raadiokuulajad arvasid ka suu ja jalaga maalijate kaardide eest tasumise heategude ritta. Kuigi minu kõrva riivas just sõna “heategu”. Minu meelest meie ühingu eesmärk ja moto on pisut teine. Oma töö ja vaevaga majanduslikult iseseisvalt toime tulla.

Kui aga laiemalt mõelda, siis absoluutselt iga ost on kellegile tehtud heategu :)

Muide, seekordne ehk 2012 jõulukaardide kampaania möödus isiklikult mulle väga rahulikult ja hästi. Sain vaid häid vastukajasid. Suur aitäh nende eest!
Siiski tuli üks negatiivne e-kiri postkasti, kus lubati mulle teha ei-tea-mida, sest ma ei teevat õiget asja… Ausalt öeldes temale ei vastanud mitte midagi. Ei osanud ega soovindki. Mõttetea küll andain andeks (kuigi ma ei teagi, mille eest) ja soovisin head edu talle.

Eile joonistasin üle pika aja ehk esimest korda sel aastal :)
 
Proovisin uues blogis avaldada, aga millegipärast ei taha jääda  avalikuks... Hetkel ei ole aega rohkem, et veel proovida...
 

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Mis uus blogi?

Tiia ütles ...

Ausalt, ma ei teagi, kas ja kunas ta funkama hakkab - ei ole päris see mida soovin... Tundus lõpuks lihtne, kuid osutus siiski keerulisemaks...