neljapäev, august 03, 2006

Olen skisofreeniline :) :P

Lisan kirja (emaili) Marelt. Leidsin kirjad äsja oma postkastis. Vastasin ka.

See kiri on tulnud kell 18.40 Marelt

"Luule Tiirmaa ei ole seotud mitte ühegi Ühinguga. Kui Sa just panid kogu minu tänase kirjavahetuse oma kodukale, siis võid ka selle sinna lisada.Selline käitumine on äärmiselt skisofreeniline! Ei tasu endale ette kujutada pidevat negatiivsust minu poolt ja pidevalt püüda mind mustata.Lahkumisavalduse EPNÜ-st kirjuta minu kodusele aadressile ja kirjuta ka põhjus. E-posti teel saadetud ma ei saa võtta tõsiselt.Parimate soovidega,

Mare "

Vabandan veelkord Luule Tiirmaa ees!

Riina, kes praegu näeb, mida kirjutasin enda kohta - olen skisofreeniline - lubab minuga kohe hommepäev minna psühhiaatrikliinikusse valvearsti juurde kontrollile. :D Riina on vaimse tervise ekspert MTÜ-s Iseseisev Elu. Ta ei näe veel, et olen eluohtlik. Lihtsalt rutiine kontroll igaks elujuhtumiks. :D :D :D
Tõsiselt, diagnoosidega ei tohi mängida ega loopida.

Päh, jube värk ! Lihtsalt sajab pori eimillegist.

Ja veel. Kuidas saan 2 korda EPNÜ-st lahkuda, kui olen juba lahkunud??? 20. mail. Enne seda põhjendasin poolteist kuud, miks lahkun. Andke andeks, mina ei saa lahkuda sealt, kus olen juba lahkunud. Lahkumisavaldus on ammugi esitatud, vist oli 11. aprillil (võin märkmikust kuupäeva üle vaatada) saatsin tookordsele juhatusele ja ka Marele, paberkandjal allkirjastatud lahkumisavalduse sai EPNÜ minult 20. mail.
Minu poolt on kõik konkreetne ja seaduslik.

1 kommentaar:

Dorcas Alexander ütles ...

Tere sõbrad, see on minu tunnistus. oleme abielus 5 aastat ja koos 9 aastat. meid lahutati 4 kuud. Ta soovib ja ei taha meie abielu päästa. Oleme olnud suurepärane paar (vähemalt ma uskusin seda) ja vaidleme harva. Kuud enne kodust lahkumist oli ta nii passiivne ja magas palju. Sain aru, et tal oli kellegagi emotsionaalne suhe ja ta kinnitas, et ta on tema vastu köidetud. Siis ütles ta, et pole minusse enam armunud ega saa minuga elada. Ma palusin, nutsin ja nii mitu kuud. Ma vajasin nii palju abi ja soovin, et mu abikaasa pöörduks minu juurde tagasi. Sirvisin Internetis, kui nägin daami ütlust, kuidas dr Ajayi oli suur õigekirjalooja, kes aitas fibroidi ravida ja kas ta suutis saada oma lapse, kes omakorda taastatud rahu kodus. ta loobub tema kontaktisikust ja ma kopeerisin selle, alguses olin skeptiline ühenduse võtmise suhtes, kuid mul on tõesti vaja oma probleemile püsivat lahendust, nii et saadan talle tema olukorda selgitava sõnumi. Ta käskis mul olla kindel, et mu mees tuleb pöördudes minu poole, kui peaksin tegema nii, nagu ta oli käskinud, tegin kõik, mis ta käskis mul teha, ja neljandal päeval sain temalt vabandust palunud teksti, milles ta ütles, et ta ei tea, mis tema ümber tuli, sel õhtul tuli ta tagasi koju ja palus. kõigi tema valede tegude eest ja sellest ajast alates on meie armastus ja abielu olnud tugevamad. Tahan tänada erilist tänu suurele loitsimeistrile dr Ajayaile tema hea töö eest ja selle eest, et ta mind elus taas õnnelikuks tegi. Kui teil on sama perekonnaseisu küsimus või teil on muid probleeme, mis teid vaevavad, pöörduge täna dr Ajayi poole e-posti aadressil: Drajayi1990@gmail.com või Whatsapi numbrile: +2347084887094. Ta on võimeline täitma igasuguseid loitsusid, millest võite mõelda, ma olen elav tunnistus.