laupäev, august 05, 2006

kummaline tühjus täna mul

ma ei tea, kuid täna oli/on kuidagi uimane väsimus või tüdimus mu sees. ma isegi ei tea kumb tunne on õigem...

oleme olnud riina pool päev. tegelikult on olnud tore päev. riina õpetab laulupoisigi. ei, mis poiss ivar on... tore ja vahva noormees :) maarjaga koos laulsid. minagi ümitsesin üle pika aja kaasa. ega seda ei pandud tähele, ja ongi parem, sest mulle ei meeldi, kui keegi mu laulmist kuuleb. mul puudub ilus hääl, kuigi viisi enam - vähem pean :) omaette üksinda tasakesi laulan pidevalt.:)
aa mina ei suutnud täna rõõmule kaasa elada elavalt.
riina tegi tänagi väikese video fotokaga. eile tegi minust video. mina olen jube :P minul on iseend vaatada vastik :) tõega. vuh - külmavärinad ihul :)

mingi igatsus on südames... ja küsin iseendalt, milleks... mis milleks - see pole mulle endalegi selge. kõik on ju peaaegu ok, kuid ... tunnen meeletult tuima üksindust millegipärast...

sellised tuimad päevad on vahel minulgi...
see tuim tuju läheb varsti üle. võib - olla juba homme...

Kommentaare ei ole: