reede, august 25, 2006

kinniste silmadega

kinniste silmadega, kuid südamega kirjutan nüüd öösel paar lauset. mul on olnud kaks tõelist tööpäeva kodus.

AITÄH KÕIGILE, kes on öelnud naistelehe loo kohta häid sõnu! usun, et jagan neid brettiga. KUID, kes on lastele mõelnud - mis seletusi nad vajaks... samas olen kuulnud teistsugusi komme. maailm on ikka mitmepoolega.
arvan samuti, et varsti loete ühingustki kuskilt. paar ajakirjaniku on suhelnud sel teemal. nii et ei pääse ma olevikust ka kuhugile :) loodan väga, et ühingul hakkavad esimesed sammud hästi välja tulema ning ta leiab oma koha eestimaal.

täna oli põrand vahepeal nagu gnld ladu, sest sain oma esimese kraami kätte. elamine muutus ühe firma omaks. kuidagi uhke tunne on :) tõsiselt. mul pole vist eales nii palju ühe firma toodeid kodus olnud. tavaliselt nt puhatusvahendidega ei panegi firmat tähele. mina isiklikult küll mitte. ikka ostad nagu esimese kätte juhtuva pakendi, reklaamist nähtu.
pesin esimese rõõmuga põrandat lisades vette super10-t. jalanahk jäi küll kuidagi pehmemaks ja roosat tooni (enne nagu värvusid keemikalidega pestes varbad lillakaks ja karedaks). see pole ette kujutis. ma muidugi ei tea, mis tulemus on järgmine kord.

homme linna.
nädalavahetusel soomaale.

laupäev on minu jaoks kuidagi nukker päev. ema sünnipäev. soovin õnne ja ikka parimat omas hinges. sest ta lihtsalt minu häid soove vastu ei soovi võtta... aga südamesoove ei saa keegi tõrjuda. naljakas on see, et ema ise kasvatas mind nii iseseisvaks nagu olen ning siit tulebki mõistmatu mõistmine emal - et laps kasvas suureks, sai täiskasvanuks...
annaks jumal, et mina 10 ... 20 aasta pärast ei mõtleks samuti nagu mu ema... see on see, et minevik on möödas. ei olda väikeste laste emad, vaid suurte laste emad. aga suurtel lastel peab olema / on oma elu. ja emadele on vähem aega... kuid siiski on aega emadele mõelda. mõeldaks isegi siis, kui emad seda ei usugi, tuldaks isegi siis, kui ema ei ootagi...
nii lihtne see ongi.
minul aga on kõik kuidagi nukratpidi...
kuid mäletan ikka veel ema kapsarullide maiku, neid küpsetas igal oma sünnipäeval... gladioolid on ta lemmiklilled...
võikski proovidagi gladioole maalida :)

ok, silmad vajuvad päris kinni. lähen kaisulinnu ja victori kaissu :=)

naeratusi silmi :) ;)

naudige viimaseid vaheaja päevi :) varsti kooli :)

Kommentaare ei ole: