pühapäev, august 20, 2006

Kaks toredat päeva

Olen elus :)
Kirjutan paar lauset, olen väsinud ja koduigatsus on ka...

Eile käisin niisiis Viljandis ENÜ 3 sünnipäeval. Uue MTÜ-ga - alles nüüd käis mul klõps läbi, millega oleme hakkama saanud :)
Kohtusime Monikaga viimaks. Käisime Lossi mägedes. Kihvt! Õhtul jäime nimelt Mariga Viljandi peale hulkuma, soovisime vaatada järve lähedalt ja kauneid maju. Ausalt öeldes, ma ei olnudki Viljandis käinud lihtsalt niisama.

Täna nägin Jaani kirikut sees, käisin Mariga jumalateenindusel. Väga võimas remonditöö on ikka tehtud. Kirikus oli Eve Jänese näitus. Liigusin ise üksinda tööde juures - tavaliselt ma hästi ei julge võõras kohas liikuda iseseisvalt. Sest siis ilmub ikka kuskilt keegi, kes pakub abi mõeldes, et mina olen hädas. :) Mõistan hästi neid aitajaid...
Kirikuski küsisid mitu vanemad prouad minult, kuidas mul ja lastel läheb. Ma neid ei tundnud.

GNLD ProPlan Experience toimus Vanemuise Kontserdisaalis.

Luban, et olen ikka iseenda moodi. Järgmine kord kirjutan kõikest muustki.

Väike rõõm, mis on suur rõõm! Sain reede õhtul e-kirja ühelt hästi armsalt lapselt, mis tegi südame hästi soojaks. Kui juba lapseohtu neiu kirjutab mulle, et kahju lastest, kes ei saa emaga olla, siis see on väga väga lootust andev, et maailm saab ükskord paremaks:)

Kommentaare ei ole: