neljapäev, august 03, 2006

Olen skisofreeniline :) :P

Lisan kirja (emaili) Marelt. Leidsin kirjad äsja oma postkastis. Vastasin ka.

See kiri on tulnud kell 18.40 Marelt

"Luule Tiirmaa ei ole seotud mitte ühegi Ühinguga. Kui Sa just panid kogu minu tänase kirjavahetuse oma kodukale, siis võid ka selle sinna lisada.Selline käitumine on äärmiselt skisofreeniline! Ei tasu endale ette kujutada pidevat negatiivsust minu poolt ja pidevalt püüda mind mustata.Lahkumisavalduse EPNÜ-st kirjuta minu kodusele aadressile ja kirjuta ka põhjus. E-posti teel saadetud ma ei saa võtta tõsiselt.Parimate soovidega,

Mare "

Vabandan veelkord Luule Tiirmaa ees!

Riina, kes praegu näeb, mida kirjutasin enda kohta - olen skisofreeniline - lubab minuga kohe hommepäev minna psühhiaatrikliinikusse valvearsti juurde kontrollile. :D Riina on vaimse tervise ekspert MTÜ-s Iseseisev Elu. Ta ei näe veel, et olen eluohtlik. Lihtsalt rutiine kontroll igaks elujuhtumiks. :D :D :D
Tõsiselt, diagnoosidega ei tohi mängida ega loopida.

Päh, jube värk ! Lihtsalt sajab pori eimillegist.

Ja veel. Kuidas saan 2 korda EPNÜ-st lahkuda, kui olen juba lahkunud??? 20. mail. Enne seda põhjendasin poolteist kuud, miks lahkun. Andke andeks, mina ei saa lahkuda sealt, kus olen juba lahkunud. Lahkumisavaldus on ammugi esitatud, vist oli 11. aprillil (võin märkmikust kuupäeva üle vaatada) saatsin tookordsele juhatusele ja ka Marele, paberkandjal allkirjastatud lahkumisavalduse sai EPNÜ minult 20. mail.
Minu poolt on kõik konkreetne ja seaduslik.

Kommentaare ei ole: