neljapäev, august 31, 2006

HEAD UUT KOOLIAASTAT!

Soovin kõigile oma noortele sõpradele HEAD UUT ALGAVAT KOOLIAASTAT! :)

Eriliselt soovin HEAD KOOLIAASTAT oma Merlile, Silverile ja Merilile!

Lapsed, kõik lapsed, kes on mulle armsad, uskuge, et õppite ennekõige ja ainult iseendale. See on igivana ja kulunud sõnakõlks! Minu emagi rääkis mulle nii. Pubekaeas ma ei saanud aru, kui väärtuslik õpetus see on. Sellega ma küll pole nõus, kui keegi käseb tema jaoks headele hindedele õppida jättes teie huvid arvestamata. Loomulikult halvasti õppimine on kahjulik teile endile, lapsed.

Nii.
Maa ei taha moraali lugeda :)

Ühesõnaga,
andke endast parim uuel kooliaastal, noored imelised inimesed!

Uskuge, vanad imelised inimesed, emad - isad, õpetajad jt soovivad vaid teile parimad!

:) ;)

Kommentaare ei ole: