neljapäev, august 31, 2006

Uimane ehk halline päev, kuid töine

päev tegelesin millegiga - gnld´ga ja leepü´ga. ausalt mitte raasugi pole tehtud.

gnld´s vajan juurde kindlustunnet, et tulen toime oma unistusega isiklikust töökohast. täna tõi gnld plaadid üks daam, kes teatas, et teab sellest firmast kõike. küll oleksin huvitunud, mida kõike teab - äkki räägib mulle ka kõik firmast ää. Suvepäevadelgi öeldi, et gnld infi on seda palju, et võimatu on absoluutsel kõike teada, et iga küsimuse leidub alati kellegilt vastust, kes on just selle teemaga palju tegelenud, teadlased. peab lihtsalt oskama infi küsida.
kuid daam ei kuulanud. ta lihtsalt tundis end minuga ebamugavalt, kuigi näeme pidevalt küla peal.
pole hullu :)
ega kõik ei saagi ühe asjaga tegelda. kuid naljakas on kuulda tõdemust igaltühelt, kes väidavad, et neil on absoluutne teadmine. ma ei usu seda eal.

ometi taas tõdesin, et mul tuleb võhivõõrastega ühte sulamine palju paremini välja, kui lähi inimestega, kes mind päevast päeva küla peal näevad. ehk võhivõõrasstel pole mingit eelaimust, kui nad hakkavad minuga suhtlema . kellel on eelarvamine, see ei hakkagi tavaliselt iial rääkima.

aa siis täitsin veel valla üldplaneerigu ankeetküsitlust, toppisin kõikjale kaldteid... :) milleks mulle uuued hooned, kui ratastooliga ei pääse igasse kohta normaallselt, vaevata. ma nagu ei tahaks uskuda, et jäängi ainsaks ratastooliga liiklejaks vallas lähima 20 aasta jooksul!!!!!!!! mina saan hakkama, sest olen väike ja kerge ja hulljulge ja mida iganes. kuid kui on 100 kg mees ratastoolis - andeks ka tema tahab vabalt liikudes elada.

ok, poen teki alla.

päevani :)

Kommentaare ei ole: