neljapäev, august 23, 2007

Hüpe pärisellu

Üleeile näidati "Reporteris" Saaremaa noormeest Toomast, kes tegi Eestimaal ajalugu - ja näitas eeskuju. Eeskuju selles suhtes, et puue ei takista elamist, ei takista tegemast seda, mida sa TÕELISELT TAHAD. Toomas hüppas 3,5 km kõrguselt langevarjuga alla. Arvan, et need, kes nägid, vaatasid vist küll suu lahti:).

Mina isiklikult sellist tükki ei julgeks teha. Sel lihtsal põhjusel, et ma kardan kõrgust. Kuid miks mitte mõelda nii, et MIKS MITTE MINA, ehk M kuubis - mõne teise hullumeelsusega seoses:P

Ja veel - langevarjuga hüppama me kõik ilmselt ei lähe, aga hüpe OMA ISESEISVASSE PÄRISELLU tuleb teha. Meil kõigil, varem või hiljem. Ja suur maailm EI ole kohandatud, aga seda ilusam, valusam, pöörasem ja põnevam ta on - exju ?

Ilus ja imelik on maailm, nagu uni:)

4 kommentaari:

Karuema ütles ...

hei Tiia, minu PIME üliõpilane sai oma magistritööga rahvusvahelise auhinna...ja ma ise olen kaasasündinud puudega ülikooli õppejõud...elus ei ole oluline milline sa oled, vaid KES sa oled - mida mõtled, jaksad, tunned...

Tiia ütles ...

TÄPSELT nii ongi:)

Anonüümne ütles ...

Ah et trehvasin sinuga siin???
Pirtsakas

Tiia ütles ...

Pirtsakale - kui Sa arvad, et me kodus ei trehva, siis TÜNG:P Õhtul olen täitsa olemas.