kolmapäev, august 29, 2007

Miks ma EI OSKA käia

See on küsimus, mida esitati mulle täna mitu korda: "Miks sa ei oska käia?" Saa aru, et mitte pahatahtlikult. Sellegipoolest oli üsna raske seletada, et see ei ole oskamatuse tõttu, et ma ei kõnni. Siis järgnes küsimus: "Kas sa imet ei usu, et ükskord kõnnid?"
Loomulikult usun IMESID.
IME on see, et ELAN ja OLEN ÕNNELIKKI PEAAEGU. Ja liigun. Kõnnin, mis sest, et ratastooliga.
Ei, küsija polnud usklik. Vist.
Pigem elus kibestunud keskealine proua, kes soovis isikliku abistaja tööd. Tegelikult, kui teda tundma õppida, võib ta olla üsna meeldib inimene. :) Kuid sellist tööinterjuud pole mul tõesti ei olnud. Ja võib - olla eksin, kuid arvan, et ma ei suutnudki talle selgeks teha isikliku abistaja töö olemus. Kahjuks.
Kuid pole hullu. Loodan, et teised kanditaadid tabavad töö sisu ja olemuse linnu lennult :) Kõik ei peagi oskama hetkega isiklikud abistajad olla :)

Kommentaare ei ole: