kolmapäev, juuli 09, 2014

Hästi tore kodune suvepäev

Käisin Kristiga metsas. Maasikal. Mustikal. Mitte moosi jaoks ei soovinud korjata, aga suhu. Õnneks taipasime kaanega nõukese  kaasa  haarata. Kausikene sai marju täis. Mustikaid on päris palju. Maasikad olid vist ära korjatud juba, kuigi oli neidki.
Nii sain mustikaid süüa vist kaks aastat tagasi... 

Koju tulles sai rullbiskviidi värskede marjadega ja jogurtiga.  Issakene, kui hea sai! Kusjuures ei mina ega Kristi ei olnud rulli aastaid teinud... Tulge külla, pakun suus sulavat rullbiskviidi! :)

Laual metsalilledekimp.  Mulle meeldib, et isiklik abistaja Kristi on super taimede teadja ja looduse huviline, mul oli täna tõeline  bioloogia ja botaanika tund. Ja väga huvitav! Ma maalaps  nagu, kuid ei teadnud üle poolte heinte ja lillede ja liblikate pärisnimesid. Mind pole ka väga huvitanud... Kristi hüüdis lennult: näe see ja see.
Kuigi see kõik ei kuulu isikliku abistaja tööülesannete hulka. Minu meelest aga on siiski  väga lahe ja hea ning seda alati, kui suudame mingil viisil abistajaga huvid siduda. Nagu näiteks täna märksõna "mets". See aitab kaasa ka palju isikliku abistaja tööle. Mina omakorda saan uusi teadmisi.     

Täna oli ideaalne pesukuivatusilm.

Nüüd veel mõned marjad suhu. Siis magama. Homme tööpäev mul. Valmistuda näituseks SDE suvepäevadel. Pabistan jälle, kuidas saab ja  läheb ...

Magan lahtiste  akentega. Suveööd ju :)

Kommentaare ei ole: