kolmapäev, juuli 16, 2014

3 päeva õhtul kiirblogimine. Kirjutan praegu ära, sest Ringvaade saates täna räägib vist viipekeelest minu endine isiklik abistaja Sandra. Kindlasti soovin Sandrat näha läbi telekanaligi. Laulupeol korraks jooksime teineteisele otsa Mul ikka tublid ja edukad tüdrukud olnud, on väga hea meel, kui neil hästi läheb! Enamus neist on jäänud kuidagi mu hinge... Leidsin Sandraga foto, mis tehtud 12. juulil 2009 Kastres Reet Linna kontserdil.
Viipekeelgi, või õigemini viipekeele uudised, aga huvitavad mind siiani tänu Sandrale ja Margotile. Ma ei tea, kas sain üks päev õieti aru, et viipekeel ei ole eesti keele osa... Mul tuli meelde kohe, kuidas tüdrukud rõhutasid, et õppivad eesti keele viipekeelt...
Päev otsa tegelesin Kuldvõtmekesega. Silmad valutavad kallikese vaatamisest. (Muide, mu kallikene saab neil päevil 2 aastaseks. Läbi raskuste töötab veel, paljud klahvid ei löö nagu peaks... Hea, et ta üldse töötab Kui mitte enne, siis jõuluvana ikka toob uue kallikese. Kirjutasin juba talle. Loodan, et jõuluvana segi ei aja kallikest ja kallikest :P :) )

Kommentaare ei ole: