esmaspäev, juuli 14, 2014

Nüüd 5 päeva järjest...

... blogin, sest fb teadepulk minu käes, selle sain Tiialt. Iga õhtu pean kellelegi teadepulga üle andma, kes samuti  blogib oma elust ja tegemistest ja mõttetest 5 päeva/õhtut järjest. Kuna mitmetel mu blogi lugejatel ei ole facebooki, siis teen copy. Pealegi ma ei ole harjunud fb pikalt blogimist kirjutama :) Blogi on blogi! Facebook on facebook!
Täna olen tegelenud peamiselt Kuldvõtmekesega. Ehk IAT üritusega. Suhtlen Waide motelliga, ka ilusti ja kenasti telefonisti. Silver natu aitas tõlkimisel, kuid Waide motelli administraator Monika kuulas rahulikult ja kannatlikult. Sealse rahvaga on alati hea asju ajada!  Kurb on vaid see, et paljud ei saa tulla... Aga mul on tulnud selle ürituse korraldamisega suhteliselt uus idee, mida ma veel välja ei hõika. Kuid kui ma miskit pähe võtan, siis üldjuhul teen selle ka teoks ükskord ikka :)
Ja korraldamisega olen tulnud sooja vastukaja super muusikutelt ja meie isiklikult Jõuluvanaltki, kes on pidanud seekord ära ütlema, kuid võib - olla järgmine kord saavad tulla. On ju suvi! Järgmine kord, kui suvel miskit teha, tuleb alustada vähemasti aasta varem. Kaks kolm kuud on vähene aeg ettevalmistuseks...
Mul on väga hea meel, et reedel peaks kohal olema Mäksa valla inimesed.

Kes veel soovib tulla KULDVÕTMEKEST otsima tulla, see on ikka oodatud!

Täna hommikul ma ei maganudki kaua. Väsisin magamisest! Poisid magasid küll kaua. Olen vist vanaks jäänud - ei oska magada!

Annan täna teadepulga Tiiule.

Kommentaare ei ole: