neljapäev, juuli 17, 2014

Kiirblogimise 4. päeval... Hommikul jamasin aknaga. Öösel lükkasin südametäiega akna kinni, sest võrgu august tulid igasugused putukad sisse valguse peale. Hommikul pühkisin  nende laipu kokku. Püüdsin siis akent siis uuesti avada, noh ei tulnud lahti käega tõmmates. Jalaga ei ulata. Siiani olen saunas. Higi voolab. Aken kinni, praktiliselt ei peaks üldse nii kõvasti kinni olema... Huvitav, kas maailmas on JALAGA avatavaid aknaid... Jälle see küsin seda sama küsimust :) Kindlasti on!
   Kass Bongolt suurim uudis. Ta vist maailma õnnelikum kassiemand hetkel! Bongo poegis kolm kassipoega :) Esimese eile õhtul, kaks täna hommikupoolikul. Tal polevat enam aega, laste järgi peab valvama. Jajaa, see on iga emme probleem ja rõõm!
Hakkan taas tööle.
Täna annan kiirblogimise teadepulga Märdile, kes omal ajal hakkas lugema mu blogi ja sedasi me kohtusimegi. Umbes  7 aastat tagasi. Märt hästi huvitav  noor inimene, ta mõtted panevad tihti mõtlema. Märt, blogi fb-s 5 päeva järjest oma tegemistest sel blogimispäeval ja anna teadepulk iga päev kellelegi edasi. Need lihtsalt reeglid!

Kommentaare ei ole: