teisipäev, juuli 08, 2014

Aja puudutus...

... jääb elu lõpuni puudutama hinge ja südant :)

Olen pisut pahane iseendale, et ma ei ostnud õigel ajal kõiki pileteid... Kuid oli ju momente, kus kahtlesin, kas saangi minna... Seega, olen küll väga õnnelik, et sain osaleda rongkäigu vaatamisest ja laupäeva õhtul Laulupeo esimesel kontserdil! Mõnd laulu laulsin kaasagi  :) Me istusime ratastooli alal täpset tule all,  aga tuld oli näha.
See oli meeldiv, et abistajad ja saatjad said tooli istumiseks. Ja mina/meie seda teada, et abistajatele polnudki vaja pileteid  osta. Raha andi seal samas  tagasi. Korraldajate poolne apsakas. Juhtub ikka! Aga nii palju või vähe, kui ma olen käinud, siis piletide ümber segadus: kas üks või kaks piletid... Minu meelest võiks teha ühtse süsteemi, et isiklik abistaja ei peaks piletid ostma. Kultuuriüritusele lähen siiski mina! Aga see on teine teema praegu.
Me Kristiga tegelikult tegime topelt rongkäiku - öösel Lauluväljakult tagasi linna ka. See oli teine või kolmas super elamus. Minna naeratavate ja laulvate inimestega ühes rütmis peolt koju või öömajale :) Üks meeskoor laulis : kui tuju hea, siis naabrit kallista... kui tuju hea, siis naabrit musita... kui tuju hea, siis naabrit näpista.... Ümberringi naerdi :)
Bussidega oli küll segadus. Saime kuskilt veel jalutada taha Koplisse. Öömajale. Öö oli super ilus ja vaikne. Tallinnas öösel jalutanud polnud ma vist küll kaks kolm aastat...
Päris rongkäigust hüüti isegi mulle "Elagu Tiia!" Väga armas, et Kaie mind tähele pani. :)

Mulle väga meeldis, et nägin suht palju inimesi ratastoolidega. Vähemasti kolm neist oli päris rongkäigus  ning loodan, et mõnigi Laulukaare all ja laulis. :) Kuid siiski mulle tundus, et ratastoole vähe olevat ... Eestis on ju ometi rohkem ratastoolis inimesi... Aga siiski aja puudutus on seegi omamoodi, et julgemad julgesid tulla  ja olla!

Kohtasin mitmeid tuttavaid. Sõpru. Aitäh kõikidele, kes ei pidanud paljuks teretada!

Riputan hetkel Tiia tehtud pilti , mille näppasin facebook´st.    Meie endi pildid tulevad hiljem.

Aitäh, Kristi, et sain naudida Laulupeo melu!
 
 

Kommentaare ei ole: