kolmapäev, juuli 16, 2014

Sotside suvepäevade pildid

Sain täna hommikul Kristilt SDE suvepäevade pildiid (eile õhtu saatsid, aga ma ei piilunud õhtul enam postkasti). Pildistasid Kristi ja Marie. 
                                Näitus oli Voore külalistemaja kohviku kaminal ja akentel.

 Ma kohe pidin "Hooliva kallistuse" enne ärasaatmist näitusele viima -  see ju hea töö! FB-s ütles Mariann ülemise pildi kohta imeliselt, et mul jäi hing kinni...                             Ma ei mäletanudki, millal vimati telgisin. Vist Kiidjärvel 11 aastat tagasi...                                          See pastiliini nuku ratastoolis voolis ja kinkis mulle Marie.

 Noormees uurib ratastooli Mulle meeldivad emmed, kes seda uurimist ka lubavad.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

KÕIGE PAREMINI SOBIB SULLE FUKSIAVÄRV.