pühapäev, juuli 13, 2014

SDE suvepäevadel...

... käidud. Tore oli Voore külalistemajas. Me Kristiga telgisime.
Natu häiris mind, et seal ei olnud inva - wc-d. Mina sain kuidagi hakkama. Ma saan ju alati hakkama. Aga seekord oli suvepäevadel mitu inimest ratastoolis. Võib - olla tubades  olid paremad wc-d. Siiski oleks võinud söögilaudade varjualuse ja avaliku wc juures olla vähemalt kaldteed.
Eile sai tantsitud, nähtud tuletantsu ja täna mälumängus osaletud. Samas oli sealses kohvikus mu näitus. 
Praegu olen väsinud.   Vähe magatud.
Varsti näete piltegi.

Aitäh Kristinale ja Mairole, kelle abiga sain Voorele ja koju tagasi!

Nüüd tuleb töine nädal. Reedel Kuldvõtmekese üritus. Kuigi ... mul on tunne, et tulijaid on vähe. Aeg ei sobivat väga paljudele. Väga paljud soovivad edukalt üritust.  Ma annan endast tõesti parima!

Kommentaare ei ole: