kolmapäev, juuli 02, 2014

Kolm vallatut hetke üleeilsest ja mõni hetk tänasest

 Mina Kristi abiga panen tasakesi tapeedi edasi. Sedasi näeb välja akna poolt parem seinanurk ehk telekanurk. Mu uue sektsiooninurk, mis ausalt öeldes jäi tapeedi natuke ette, on ka pisut näha... Aga 25 aasta vanune kell sai ka üle mitme - mitme aasta seinale. Mina olen tulemusega äärmiselt rahule :)
 Üks suur tapeeditamine ühes seinas lõppenud. Võib puhata ja edasi mõelda, mida ja kuidas teha järgmiseks. Muide, kasutan ratastooli sageli tugitoolina ja vaatan nii mõnusasti istudes telekat. 
Või siis puhkuseks vallatleda oma armukese ja kaisulinnuga ;) Küllap nüüd on mõnigi, kes mõtleb: oi, Tiia, sa vanaeit, kas on sobilik... On küll! Mu hing on noor! Ja minu kaisulind ja armuke on ikka minuga. Juba aastaid. Usutavasti veel kaua aega...  Selline nüüd mu tudunurk. Peaaegu täpselt selline nagu unistasin kolm - neli aastat tagasi.

Kui praegu tuleks keegi ütlema kavalalt, et ma ei oska kujundada või et tuhandeta ei saagi midagi muuta või et mu elu ei ole hea, et teeb ise mu elu paremaks - siis tõsiselt hoidku piip ja prillid!

Täna käisin juuksuris. Pärast soovisin minna Kaubamaja inva - wc-sse. Uksel tuli vastu sümpaatne härra (minu vanune), naeratas ja vabandas. Mõtlesin, vabandab sellepärast, et oli vales kohas , olin valmis andestamagi... Aga kui wc-sse sisenedes saime Kristiga krepsu... Ausalt öeldes, mul jäi oma häda tegemata. Brilllaudagi peaksid oskama kõik mehed tagasi alla panna  ja mitte mööda laskma. Muidugi ma ei tea, kui palju läka oli teinud see härra, aga... Siiski ma ei poolda kindlasti inva - wc-d lukustamisi, siis ma ei tunne end teistega võrdsena. Soovin lihtsalt, et avalikkes wc-des peaks igaüks korda hoidma!  :)  

Kommentaare ei ole: