teisipäev, jaanuar 15, 2008

:S

Ärinõuandlasse pidin täna taas oma nina pistma, kuid jäi pistmata. Jäppe on haige. Saatis sõnumi. Täna ei jäänud aega ka mul kedagi teist inimest otsida ... Juba see väga inimlik ja oluline küsimus teenusest on vaja läbi mõelda, mis saab kliendi iseseisva toimetustega, kui isiklik abistaja jääb äkiliselt haigeks.
Praegu on 4 kindlat tüdrukut ja ikka olen küsimuse ees: mis saab edasi... Kuigi alati olen hakkama saanud :) Ma ei pelga, et seekord ei saa, kuid see liigne mõtlemine ja sättimine nõuab ja võtab energiat, mida võiksin kasutada teistel otstarbel.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loodan, et sa pole minu peale pahane et nii vähe sinu jaoks olemas olen.....

Anonüümne ütles ...

pirtsakas.......:(

Tiia ütles ...

oled sina lollikene - MIX peaksin pahane olema, kui sa oled olemas alati kui vajan :) (o)

meil mõlemal ju jamad - mõttes olen sinuga ka...