laupäev, jaanuar 26, 2008

Jälle SOS

Kui keegi siin soovib väikest lisatööd või teab, kes otsib väikest lisatööd või ka tööd (mõeldes Erikale või Pillele või Mari - Liisile on võimalik poolest aastast kui üle aastani vapralt isikliku abistajana pea üksinda vastupidada), siis teadke, et mina vajan jällegi isikliku abistajat.
Paar kuud oli tõesti mul üsna rahulik elu - olu. Kuid nädala jooksul on mingil viisil kõik mu head tüdrukud öelnud, et kaugenevad pisut abistaja tööst... Igal ühel on erinevad, omad põhjused. Usun, et nad kõik jäävad mulle niisama alles... Momendil ma ei tahaks kirjutada sel teemal, miks küll - see on loomulik elu kulgemine, et noored otsivad oma kohta elus ning soovivad uusi väljakutseid.
Praegu on leida uusi isiklikke abistajaid võimalikult kiiresti - muidu jookseb minu isiklik elu kokku...

Kommentaare ei ole: