neljapäev, jaanuar 03, 2019

Iseenda olemisest isiklikle abistajateni

Taas olen mõelnud mitmeid päevi, et on aeg jällegi otsima hakata. On uue aasta kolmas päev ning milline tore ja asjalik aasta saab olema lõpuks, oleneb ennekõige minust endast. Kuid siiski oleneb palju mul ka lisakättest s o isiklikkest abistajatest.  Ma lihtsalt ei tohi ega saa iseend hätta jätta.  Mul on küll hetkel toredad ja tublid isiklikud abistajad, kuid paraku ei ole neil piisavalt aega abistaja tööl. See on mõistetav. Neilgi on ka omad elud ja mitte hätta jäämise soovid. 

Võiks olla kasvõi igakord uus isiklik abistaja  - kuid seegi ei ole hea lahendus. Päris uus inimene igakord - siis kaob kiiresti mul turvatunne, usutavasti. Mõelge nüüd ise, kui teil käiks iga päev võõras külas ja mitte ainult külas, vaid ka toimetaks - mis tunne lõpuks teil tekiks... 

Vanad head isiklikud abistajad, kui nad saavad appi tulla sos - olukordades, on hoopis teine asi. Nad ei ole võõrad. Vastupidi ju.  

 Loodetavasti leian isikliku(d) abistaja(d), kel kindlasti on olla aega tööl kuus 50 - 80 tundi. Ja ta saaks arvestada tööpäeva tundide arvu kõikumisega, sest mina ei vaja päevast päeva võrdselt abitunde. On lühemaid ja pikemaid tööaegu. Kõik on aga vastatikul kokkulepel. Ma olen võimalikult paindlik. Nii paindlik, et see ei hakkaks segama mu elu. See aasta püüan mitte unustada iseend.  

Hea on, et koostöö (seda see minu ja isikliku abistaja töö tegelikult ka on) kestab pisut kauem kui kuu paar. Aga kuu paargi on hea. Viiks edasi nii mind kui ka kedagi, kes soovib olla just minu isiklik abistaja.

Hea on, kui on mitu - mitu isikliku abistajat. Neil nö töögraafik.  Mina aga saan rahulikult toimetada ja tegutseda. Ega ei peaks pabistama, kas saan minna ja olla ja toimetada ja tegutseda või peaks loobuma, ei - millegile alistuma, mis tegelikult üldse ei ole minu enda moodi...

Töökuulutust jagan kindlasti mitmes kohas. Ja õnneks tänasest tean sedagi, et kahte tüdrukut töö huvitab juba, töökuuluseta. Anna - Liisa kaudu... Lootus säilib igaljuhul!

Igaks juhuks riputan siiagi, oma blogi, järjekordselt kuulutuse.

Leia mind, hea isiklik abistaja! 

Mu rõõm on, kui leiad mind ja isikliku abistaja töö võimalikult kiiresti ?

Minu leidmiseks ehk isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled kohusetundlik, usaldusväärne,
rõõmsameelne, rahumeelne, tolerantne, julge ja keskmise füüsilise jõuga soovitavalt noorem naine. Kui tunned, et soovid uusi väljakutseid ja kogemusi omaenda ellugi abistades füüsiliselt mind ning unistad veidi rahagi juurde,  siis oled õige inimene.


Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui  tööl, samuti kõikjal, kuhu lähen. St elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga. Isikliku abistajana füüsiliselt abistad täpselt nii palju, nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, kuid mitte minu mõistus! Või oled minu vari! Olen hästi aktiivne ja tegus naine. Minust lähemalt http://www.tiiajarvpold.ee/


Väljaõpe minult töökäigus. Töö saad selgeks mõne päevaga.  
Olen   tööandjana väga paindlik. Isikliku abistaja tööajas on Sinuga võimalik teha alati mõlemale poolele sobivaid kokkuleppeid. 
Töö sobib eriti noortele inimestele, üliõpilastele või lisatööks.
Tööle ootan Sind loodetavasti jaanuarist 2019

Minu leidmise korral võta julgesti kontakti minuga: tiia.jarvpold@gmail.com  ja/või 5529317 (vastan ka sõnumile).  Ole hea kirjuta, palun, miks pean Sind valima enda isiklikuks abistajaks s o motivatsioonikiri paari lausegagi!

Rõõmuga ootama jäädes,
Tiia

Kommentaare ei ole: