teisipäev, jaanuar 22, 2019

Lõõgastamise maailmas...

 ... täna külmal talvepäeval olin mõnuusasti ujumas ja kuumadel saunalavadel. 😊😍
Kahe Kristi ja lastega möllasime V Spas.

Oli igati super puhkuse pai koos oma väga vahvade inimestega!!!

Mina polnud kuskil ujumas käinud üle aasta. Täna siis tegin topelt tagasi. Suures basseinis täitsa ujusin rõngaga. Üks Kristi ujus mu kõrval. Lõpuks sulitasime beebibasseinis, olime suht väsinud, kuid õnnelikud. Päevaga vägagi rahul.

Pärast sõime  Vapianos.V Spaa tegelikult võiks mõni asi erivajadustega inimestele ja ka beebidele paremaks teha. Näiteks takistava tõkkest ratastooliga ilusti läbi ei pääse. Kaks korda tõkketoru lihtsalt hoidis mind kinni, mul jalal punane triip... Lõpuks, kui jõudsime järgmise tõkke ette, võttis üks Kristi mind sülle ning teine Kristi ratastooli ja siis jamas ratastooliga, mis jäi ikka tõkke kinni.  Ja alla meesauna ja lõõgastusmaailma võiks olla lift. Mina käisin Kristi sületeenusega sealgi. Aga see olen mina.

Praegu on hea väsimus.

Aitäh Kristidele!!!
Tõesti rõõm, et mul nii vahvad isklikud abistajad ja sõbrad!

Kommentaare ei ole: