teisipäev, jaanuar 08, 2019

Mind on värvides...

Hea sõnum jõudis minuni.
Rõõm kukkus mulle kaela! Hästi kerge ja rahulik olla hetkel.
Nüüd tean, et tuleb ollagi  järjekindlalt julge ja enesekindel. Vahel küll näib see mulle endale tobe kangekaelsus ja jonnakus ning tihti ei tea ju ma kuhu see viib... On kartuski, et ehk rikun võib - olla palju enda elus ära. Samas, julgus ja enesekindlus on juba pool võidu.

Loodetavasti  selle aasta novembris - detsembris jõulukampaanias saab olema ka minu ühe ilusa maali motiiv Eestis - Soomes. Ma ei oska  veel öelda, kas kaardina või ...
See ei olegi praegu tähtis... Mina isiklikult ei ole võimeline praegu jõulukaartidele mõtlema, sest kirjutasin see jõul ja vana - aastal ca 45 kaardi. See oli vahva. Palju vahvam, kui  näiteks facebookis hiireklõpsuga soovida soove. Pliistsiga sai panna kaardile oma südamevärve, enda hinge...  Vana aegne?! Nii ma ka ei ütleks, pigem ehk ammu unustatud hea teha rõõmu... Ise sain sõpradelt 8 jõulukaardi. Rõõmusta(si)n nende üle siiralt ja vägagi.

Kunstnikuna olen aga tõeliselt rõõmus.
On midagi uut oodata...
Ma lihtsalt julgesin tasahilju, kuid ausalt, kes ja mis saaks minugi maali valida jõulukaardile... Sest see jõulukampaania ajal jõudis  mitu - mitu korda pettumuse arvamust, et miks jälle ei ole minult ega ühtki Eesti kunstniku sees... Ja  nii mõnigi loobus meie ilusaid kaarte ostmast... Loomulikult nende oma valik. Mul hakkas siiski kurb, et meie VDMFK ei saa nii tähelepanu. Mind kui kunstkuna nähti rohkemgi, kui öeldi, et mul on ju ilusaid ja kihvte maale, millest saaks teha kaarte... VDMFK-ta ei oleks mina aga see kunstnik, kes ma olen. Nii otsustasingi nö peakorteriga veidi sel teemal suhelda.
Ausalt, mul oli ka väike hirm. Kuid arvatavasti käib hirm kunstnikutöö juurde ikka ja jälle.
Tuli vägagi positiivne vastus.
Ma ei uskunud päris mitu tundi.

Ma olen nüüd 99 % kindel, et mu leping VDMFK-ga paari kuu  pärast pikeneb. Olen teinud siiski tööd. Endalegi uskumatult... 1 %  on, miks leping ei peaks pikenema, võib - olla mis iganes - kuid usun, et seda ei juhtu. Närvikõdi on ikkagi, kuni kõik kindel.

Niisiis, vikerkaarevärvilise elu - oluga edasi. 

Ja küsige julgesti minult näitusi ka ja töötube!!!

Kindlasti maalin  ja joonistan palju palju uusi maale/pilte, kuhu peidan end värvides sisse.

Kommentaare ei ole: