laupäev, jaanuar 12, 2019

Eelinfod natukene

Sain teada, juuni algus toimub ERMis rahvusvaheline näituse "Julgus elada" avamine. Avamine nr 2. Eelmine aasta oktoobris oli seesama näitus Tallinnas Salme Kultuurikeskuses.
Kuid kuna näitus jõuab üle Eesti piiri - seda ma tõesti ei tea veel. Kuigi võiksin ju teada, sest siis oleks mul omi näituse plaane hoopis lihtsam teha. Tõenäoliselt ei tea seda ka veel näituse korraldajad isegi. See hämmastab mind veidi. Võib - olla teen kellegile ülekohut, siis andeks, kuid mõtlen, kui nii suur ja tõsine projekt nagu see projekt mulle tundub olema, siis võiksid ajakava paigas olla... Mulle kui kunstnikule meeldiks teada mis ajal kus mu maal(id) on.

Mais on minu ja Maarja seminar "Häirivalt õnnelik" Tartu Rahvaülikoolis.

Juulis aga IAT "Kuldvõtmeke 20" üritus.

Vahepeale jätkub veelgi tegemisi ja toimetusi, mida ma tean juba praegu.

Olete rõõmuga osalema ja kaasamõtlemagi 😍

Kommentaare ei ole: