neljapäev, jaanuar 03, 2019

Mis see nüüd oli!!

Telefon. Õhtul 18 paiku.
"Jaa" võtsin vastu.
Jäin kuulama.
Teisel pool vuristati ülikiiresti, et EMORI uuring suitsetamise kohta, aga teie ilmselt ei suitseta, ning sooviti kõike head.
Kõne kestis umbes 10 sekundit.

Olen mitu tundi laginal naernud.
Oli see nüüd ülikiire uuring
või
oli see nüüd super hea nali 😂😂😂

Ma tõesti EI suitseta.
Vesipiipu olen küll proovinud. Paaril korral. Nalja pärast.
Põlevat suitsu olen SÕRMEDE vahel hoidnud - ei ole just minulik...  Praegu jäin mõtlema, et varvaste vahel pole olnud suitsu mitte iial - huvitav miks 😀 Tookord, kui sõrmedega suitsu hoidsin, siis sai lihtsalt väga palju lollitatud ja naljatatud ühe õhtu jooksul.
Kuid kogu elu olen elanud koos suitsetajatega...

Mis te nüüd selle teadmisega peale hakkate, otsustage ise.
Uuring jäi küll paljust ilma...

Kommentaare ei ole: