esmaspäev, jaanuar 07, 2019

Lõpp hea, algus hea

Oli MTÜ TM Loovuse 2018 parimate pidulik koosolemine.
"Pierre" kohvik - restoranis.

"2018 aasta parim arvudega mässaja" on meie super hea raamatupidaja Lea.

Pildil oleme kolm parimat: mina - Lea - Maarja. Pildistas Hanna.

Kahele "2018 aasta parimale taganttorkijale" saavad diplomid kätte toimetatud.
On hästi hea, kui on olemas taganttorkijaid, kes ei tee vaid häid sõnu, mis küll on vahetevahel magusam kui mesi, aga kes ütlevad ausalt ja siirad, millised on meie võimeid ja kuhu me võime jõuda.

TM Loovusel on õnneks oma kunstnik. 😉 Aasta algaski diplomide kirjutamise ja joonistamisega. 
Mulle iseendale tegi see hästi rõõmu ja rahuldust. Alati ei peagi jääma üdini tõsiseks, et öelda väga tõsiseid asju. Saab ka läbi nalja ja naeru ning ongi pisut erilisem. Meeldejäävam.

TM Loovuse on selleks aastaks mitu suuremat üritust ja projekti.
Ja ega eelmine aasta nii halb ka ei olnud. Mõnes mõttes vägagi hea.

Nagu tänagi päev. Hommikul olin vähe meeleheitel, et mina ise ei jõuagi parimate koosolemisele. Ja siis olin ikkagi esimene, kes kohal oli - nagu soovisingi...
Aitäh isikliku abistaja Hannale ja kahele Silverile selle eest!!!

Loodan, et selle aasta päevad saavadki olema minulikud. Natuke närvikõdi alguses, lõpuks võin öelda, et peaaegu kõik sujus ja oligi hea. Alati saab ju paremini - kõige parem jäägu homseks... Mulle meeldib sehkeldus, pabin ja jooksmine mõtteski - ühesõnaga rahulik  rabelemine - siis tunnen end õhtuks värskena ja väsinuna, kuid siis tean, et homme suudan uue hooga.

Täna panin ja riputasin töökuulutust igale poole. Selleks, et saaksin olla õhtust õhtusse värskelt väsinud vajan tublisid ja parimaid isiklikke abistajaid...

Kommentaare ei ole: