laupäev, detsember 17, 2022

Eilsed hetked

Seeliku imetlus 😍  Enne kontserdist. Seelik sai ju täpselt kontserdiks valmis - parimat ajastust ei saanud ollagi.

Mul oli hetkeks päriselt superstari tunne. Mu ümber  tegelesid minu ilusaks tegemisega kaks inimest. Mul oli valida kahe auto vahel, millega laulma sõidan... Seda ei juhtu ju iga päev!!! Aga nautisin olukorda!
    Päeval toimus peaproov. Peaproovis oli hoopis klaveril Margus, keda mina nägin esimest korda. Esimesi hetki, kui teada sain, et on teine inimene, mitte Tommaso, mõtlesin ja pabistasin küll, kuidas läheb...  Kõik sujus hästi. Mu hääl pisut värises küll. Seda ka kontserdil laulu alguses - sellepärast olen endale tõre. Kuid suutsin hästi kiiresti end kokku võtta ja isegi kõrged noodid laulda. Isegi Maarja küsis, kust kõrged noodid tulid... Mind end üllatas ka. Tegelikult nautisin rõõmuga laulmist. 
German oli kõikidele lauljatele väga toetav, kuid samas  nõudlik. Nagu alati.  


Tiigi 11 on trepp, väike jupp ka keerdtrepp. Proovi minnes tulid mees-lauljad appi. Hästi armas. Kuigi Kristi oleks saanud hakkama. Tajusin  kokkuhoidmist. Et olengi lauljate seltskonnaski omaks võetud. Puudume kokku peamiselt ju kontserditel.

Pärast kontserdist käisin Raekoja platsil Jõululinna uudistamas. Kutsusin Maarjagi kaasa.






Kodus panin üksi kella kolmeni pidu 😋
Mõtlesin.
Uskumatu, millega saan  hullumeelsena hakkama. Isegi ei suuda uskuda... Võin olla kellegile universumis ääretult tänulik. Eriti vist iseendale...

Kommentaare ei ole: