laupäev, august 05, 2017

Selline nädalavahetus seekord

Käisime täna Nelega möllamas. Kahjuks vihm pani mänguväljakule kriipsu peale. Nelele see eriti ei meeldinud, et ma äkiliselt enam ei lubanud mänguväljakule pärast söömist... aga tõesti patukas tuli taevast alla.
Üsna paljud pilgud peatusid meie peal, kui jalutasime - mina ja pisi Silver oma vankriga, meie taga Hanna, ja mu käest hoidis kinni Nele.
Nelet hoidsin eilsest.
Viimasel ajal on mul ümberringi lapsed. Mulle tundub, et lapsi tuleb mu ellu aina juurde. See rõõmustab vaid! Usun, et rõõm on mõlema poolne. Nelele õpetasin näiteks kakaot valmistama. Alguses imestas, miks jalgadega teen, siis ütles, et proovi ka kätega - seletasin, miks ma ei saa käsi kasutada. Lastele on seletamine lihtsam. Nele sellepeale, et noo tee siis jalgadega ning ronis mulle sülle.
 Kõik see asi selge.
Ei ühtegi liigset küsimust ega mõtet.

Kommentaare ei ole: