esmaspäev, august 28, 2017

On RÕÕM...

... mida jagada soovin kõikidega, kes on aitanud mul olla aktiivne kunstnik ja korraldada näitusi ning nendegagi, kes on ülemaailma vaatanud minu kunsti. RÕÕM, mis täna hommikul lugesin emailist, on ikka nii suur tõeline rõõm. et kogu maailmaruum sai rõõmu täis 😊💟
Nimelt e - vastuse sain VDMFK-st. Kirjutasin hiljuti maalimisühingu, kuidas mul läheb ja mida teen.  Nad on väga rahul minu avaliku  tööga (s o ka näitustega tegemistega),  õnnitlesid mind saavutuste puhul. Ja ootavad uusi maale.
Uskuge, see RÕÕM, et mind kui väikest kunstniku  märgatakse Suu ja Jalaga Maalivate Kunstnike  Ülemaailmses Ühingus, on minule väga oluline.
Sain suure energialaksu 😊
Sel nädalal on mul ka pisike tähtpäev, mille üle tasub mõelda ja tänuli olla. Õnnelik olla. 1. septembril saab minul 10 aastat olla VDFMK-s. Tasapisi hakkan harjuma isegi, et olen kunstnik. Kuid on hetki veel, kui mõtlen ikka veel, kas see kõik kunstnikuna ei ole siiski vaid ainult unenäos...
 Eile sai 8 aastat minu esimesest näitusest Tartus Lille Majas.

Soovin kõikidele kallidele, kes on aidanud ja abistanud mul 43 näitust korraldada, kinkida ühe õie ja kallistuse. 😊💗 See on olnud suur ja veidi raskegi koostöö, mida oleme alati naeruga ja südamega teinud.

Suur aitäh ka VDFMK-le, et on võimaldanud mul kunstnikuna enda julgust ja annet  proovile panna!

Helena kinkis mulle Lille Majas esimesel näitusel lille, mis on mul siiani alles.

Kommentaare ei ole: