kolmapäev, september 22, 2010

Minu viimane maal ja...

See ROOS sai valmis pühapäeval. Akrüüliga.
Mul on hetkel suht igav mõni päev. Igavus + arvutita olemine on aga heagi maalimisele. On aega tööd teha :) Eile alustasin taas uut maali...
Tee tööd, siis ei tule armastus! Nii ütles kunagi mu sõber. Eile öeldi mulle, kas olen armunud, et näen nii hea välja. Kehitasin õlgu. Enda meelest mitte ei ole :) Aga miks mitte olla armunud töösse :P:);)

Loodan, et elu - olu hakkab normaalseksc muutuma. Usun ka kogu südamest, et mõni mees on ilusti välismaal tööl... ning üleüldse, et ta areneb veidi rohem ininmeseks... Töö tegi ju inimesest inimese!!!
Niisiis mina saan mõnda noormeest ainult toetada ja mõista. Silver siiski elab omaenda elu ja peab sellega hakkama saama.
Muidu on argiprobleeme küllalt, kuid tundub, et kõik tasakesi sujub...

HEAD SÜGISE ALGUST!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Oo,see roos on tõsine edenemine...