Kolmapäev, september 21, 2011

Mood - süda rahul

Ringvaades oli noortemood. Ratastoolis noorte mood... Esimest korda Eestis pisi moeshow.

Lahe!!!
Äge, kui on inimesi, kes on võtnud moeteema südameasjaks!

Kunagi, umbes 6...7 aastat tagasi oli meil oma kampaga korraldada mingi moeetendus. Mõtlesime küll väiksemalt... Isegi midagi suutsime kirjutada üles, projekti seemneks... Mu abistajat Pillet huvitas mood ja sellega seonduv.
Kuid siis
keeras elu - olu teisse suunda, ning me hoog vaibus. Kahe - kolme kuu mõtesähvatused ununesid...
Nende aastatega on olnud mul kolm arvutitki... St moe - mõtesähvatused jäid neisse arvutidesse, mida mul enam ei olegi... Nii et mitte kuskilt ei saakks parima tahtmiselgi neid üle lugeda ja naeratada...

Mul on tõsiselt hea meel, kui keegi mõtleb moekandjale ratastoolis.

Mulle endale pole olnud kunagi mood ja riided küsimus. Vahel on olnud lihtsalt narr kuulda, kuidas julgen ratastoolis julgelt moekalt käia. Ausalt, viimane moesõna pole mind ealeski väga huvitanud. Siiski aga...
Nüüd on mul kapis tikkkontsaga balli kingad. Eelmine aasta otsin Tallinna ühest kaltsukast. Jalas ei ole kandnud, SEST pole ballile sattunud :) Võib - olla ükskord satun ballile ka... Mu süda on rahul - mul kingad ootavad sobivat hetke...
Paar suve olen käinud plätudega. Ennem arvasin, et nad ei seista jalas. Jällegi otsin naljaks, et nad meeldisid... See suvi käisin v a üks kord plätudega. Minu jaoks on nad väga mugavad. Hoian pastakat varba vahel, miks mitte siis hoida plätut varba vahel. :P Muide, vasakus jalas oli plätu harjumatum alguses, kui paremas. Ja nii see oligi!!!
Oli aeg, kus oli paanika mini ees. Poleks uskunud, et 20 aastat hiljem, nüüd on miniseelik/minikleit mu lemmik.
Eluaeg on olnud rõhk väljanägemisel. Juba lapsena oli mul tohutult kleite jne.

Mida ma üldiselt ei tee ka praegu, see on huulte värvimine. Sest see ei ole minu huulte jaoks :) On huulepulk ja huuleläige (muide seda kasutan mujal, mitte huultel, nt silmadel), kuid... Poodideski huvitavad kõige vähem huulte asjandused.

Võib - olla aastatega olen õppinud oma pisut teistsugust keha rohkem väärtustamagi. Huultega on küll isemoodi värk :D

Riided võivad ju olla, aga kui inimesel puudub kontakt oma kehaga, siis ei varja seda vist ükski riie. Ma ei tea, mis nüüd moekunstnikud kostaks, kuid mina usun nii... Ilus inimene on endaga kontaktis.

Ja tänased noored moetegijad olid endaga kontaktis :)

Kommentaare ei ole: