pühapäev, mai 16, 2010

Kõikidele, kes minu pärast muretsevad:)

Olen jätkuvalt täitsa elus:) Olin see nädalavahetus psühhodraamas, tulin just sealt ja pole veel koju jõudnud.

Jah, arvutiga e. kallikesega on tõesti jamad lood. Seal oli tõesti lisaks kõigele pool mu elu sees. Loodan, et saan oma varanduse kätte, mulle öeldi küll, et kõik olla teise arvutisse tõmmatud ja alles, aga ma ei usu enne, kui näen... Mis toimub, sellest ei saa isegi veel aru, ehk see kõik polegi blogiteema. Vähemalt mitte hetkel. Aga usun, et oma kodust ma ikkagi nii kergelt ei loobu:) Loodan, et asi siiski nii hull ka pole. Momendil mõtlen, kuidas ja mismoodi uut läpakat või arvutit hankida. Ilma selleta ei saa ma elada - nii imelik, kui see ka pole.

Tegelikult kümme aastat tagasi sai ju väga edukalt ilma arvuti ja internetita elatud...

Küll ma hakkama saan, kuigi jama on palju. Mul on nii palju sõpru, kes tõsiselt mind taga ajavad, et ärakadumine mul niisama lihtsalt läbi ei lähe:P

Kommentaare ei ole: