teisipäev, jaanuar 24, 2017

Sünnipäevade - rallid


Eile käisin elus esmakordselt elus mängumaal. Fiksikute mängumaal.

Nüüd on seegi temp tehtud mul :)

Mul oli seekord vabatahtlikult isiklikuks abistajaks Hanna.

Minu suur sõber Johann kutsus mind oma 5. aasta sünnipäevale.

Olen Johannile saanud "nunnu tädi Tiiaks".
 Johanni emme Kristi lõikab tordi pärast sünnipäevalaulu.
Päris huvitav oli mul kogeda tänapäeva laste sünnipäeva :) Kuulnud olin loomulikult mängumaade sünnipäevadest palju, kuid olla ise möllu sees - on siiski hoopis midagi muud.

Aitäh Johannile ning ta emme Kristile ja issi Hannesele :)

Veel jäin mõtlema mängumaal, kas on olemas Eesti mängumaad, kus saaksid mängida - möllu teha erivajadustega lapsed... Kuigi ega polegi vaja väga tohutuid kohandusi ega eri - mänguasju... Lihtsalt pisut suurem nukumaja, kuhu saaks ratastooliga sisse või jalgratas, millel turvaliselt istuda... On ju olemas kaubanduskeskustes mängumaad, kuhu ligipääs täiesti olemas, kuid justnimelt mängimise ligipääs :)
Sest mina tõesti ei näe lastel mängimissoovides erilisi erinevusi. Kõik lapsed on erilised ja väärtused :)

Nüüd veebruari lõpuni ongi iga nädal pea üle päeva sünnipäev...

Kommentaare ei ole: