kolmapäev, veebruar 11, 2009

Selge kui seebi vesi! Edasi antud meemid

7. veebruaril blogisin oma meemidest. Nüüd annan meemide ülesotsimise edasi neile blogijadele:


Märt

Liis

Sandra


Karel - ta küll minu ammune sõber, kuid tema päevik on rates, loen seda nii nagu juhtub - sry, Karel! Loen üleüldse rate päevikuid väga - väga harva ning ma üleüldse ei teagi, kas siia meemidesse võib rate.ee päeviku pidajat panna... :) Kuid loodan, et mõnigi, kes Karelit ei tunne, avastab ta. Mina olen küll Karelit ka päeviku kaudu ikka ja jälle avastanud (kui juhtub, et loen) :)

Viiendat on keeruline valida.

Mulle tundub, et kõikdele on ülesande pähkel juba antud.

Olen hiljaks jäänud... Nüüd punastan...

AGA linkimine on siin üks lihtsamaid asju :D Aitäh koolituse eest, kes tegite puust ja punasest selgeks!2 kommentaari:

Trixi ütles ...

Tore, et linkimine õnnestub :D

Ma olen paari nendesse blogidesse ka vahel ära eksinud.

Tiia ütles ...

:)