kolmapäev, mai 27, 2009

Käed EI tee veel inimesest inimest

"Tartu" poe juures bussipeatuses ootasime Margotiga nr.3 või nr.5 bussi. Sealsamas olid ka kaks vanaprouat. Arvatavasti nad üksteist ei tundnud. Üks vanaproua hakkas aietama, et miks ta (st. mina) olen nii "paljalt" riides (olin põlvpükste ning jakiga ja mantel õlgade peal). Et pange (Margotile) talle ikka riided selga:P, et jääb veel kopsupõletikku. Ja siis küsisid Margotilt, et kas te olete tema lapselaps või.

Kas ma näen TÕESTI nii vana välja:P.

Ja siis hakkasid prouad omavahel arutama, et mul on ikka suured lapsed - aga KUIDAS ma ikka laste kasvatamisega toime tulen, et "tal on käed ju nii teistmoodi". Mille peale mina nähvasin, et käed ei tee veel inimesest inimest, ja keerasin selja.

Tavaliselt ma nii inetult ei käitu. Aga see OLI nende poolt vastik. Kui olin selja keeranud, siis arutati mu eksi üle ka - kuigi VÄGA mööda. Tükk-tükk aega pole ma midagi sellist kogenud...

Jah, saa aru, et see tagarääkimine käib mul vist elu lõpuni kaasas - kuid sorry, mingid piirid on ikkagi ka. Täna oli üldse üks kreisi õhtupoolik. Kõige enne tegi GSM-valve minuga nalja, siis otsustas ratastooli kumm tühjaks saada, ja kõige lõpuks viskas buss ka Kannikese peatuses reisijad välja. Aga lõppudelõpuks oli nalja rohkem kui krooni eest.

Aga üks on kindel - käed (ega jalad:)) ei tee veel inimesest inimest.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nojah,inimesed on halvemad,kui nad tahaksid näida,ja paremad ,kui nad näivad.

Anonüümne ütles ...

Olen viimasel ajal tihti möelnud:tuleb vist röömus olla,sellised inimesed vähemalt on süüdimatult siirad-nad ütlevad,mis nad mötlevad.Hoopis teine lugu on teadlikult pahatahtlike öelutsejate/ütlejatega,nendega,kes omavad kontrolli oma sönade ja mötete üle...
Ära vöta neid tädisid südamesse,selliseid isikuid kohtab elus igaüks.Käed vöi mitte.

Anonüümne ütles ...

Viimasel jaal ongi pensionäridel pidevalt ütlemist, nagu oleks nad kõikse targemad.
Võta asja positiivsemalt, ehk on nad kadedad, et nende lapselapsed neid ratastoolis ei sõiduta, vaid peavad oma väsinud jalgu ise järel vedama ;)
Ragne

Anonüümne ütles ...

Vahel tundub, et osade jaoks on linnatänav nagu turuplats, kus kõike kõva häälega kommenteerida. Eks see ole tuntuse varjupool ka.

Tiia ütles ...

jajaa... :)